Man lär sig av sina misstag

kalender I helgen som gick släpptes en ny JailBreak till iPhone, en version som inte gjorde iPhonen beroende av en dator för att startas upp. Givetvis ville jag ha den istället för den föregående JailBreaken. Så jag påbörjade allt förarbete, kollade över telefonen och säkerhetskopierade mina kontakter, mina SMS, appar, mail, bilder med mera. Återställde iPhonen till sitt ursprungliga läge, vilket jag fick göra några gånger då JailBreaken inte ville fungera ordentligt, och sedan återställa det jag säkerhetskopierat. Döm till min fasa när jag upptäckte att jag hade glömt säkerhetskopiera en mycket viktig grej - min kalender. Timmar av pillrande för att få in alla viktiga datum och händelser var förgäves, borta. Så för att inte råka ut för samma sak i framtiden så googlade jag runt på nätet i jakt efter någon app som kunde synka med Internet som backup. Döm till min förvåning så hittade jag att Google Calendar faktiskt kan synka med kalendern i iPhone, dessutom är ju som bekant Goggles tjänster gratis, så nu finns allt jag har i min kalender både i iPhonen och på Google Calendar, båda synkar med varandra i "realtid" och därmed är det fritt fram att redigera i vilken av dem som helst och ändå vara ständigt uppdaterad i planeringen. Ytterligare en sak jag tappade var min framgång i Angry Birds, över fem timmars spelande gick inte att återställa, så nu väntar ytterligare fem timmar av irriterande spelande, men det är en annan historia...

«

»

Etiketter:

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil