Operation…

Då var ännu ett lass flyttat, räknar väl med att vi kommer att behöva åka minst fem vändor till. Sedan återstår det att rensa ur och göra sig av med allt det man inte behöver. Ex har jag grejjer på vinden som stått nu helt oanvänt i nästan två år - bara att slänga. Jag ska i veckan operera lite på min dator och plocka ur ena hårddisken och stoppa in den i en kabinett. Då har jag två externa håddiskar, tillsammans på drygt 800 GB, att koppla till min bärbara dator. Den stationära får mina föräldrar att ta hand om. Tror jag sticker ut och köper mig något att äta, efter maten åker jag bort till nya lägenheten och plockar iordning i skåpen. Det är ju mindre skåpsyta där än här så jag får plocka in det smart.

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil