Mina WordPress listor: Teman

WordPress är fantastiskt på många vis att använda som bloggplattform och en av de större fördelarna är temamöjligheterna - allt du behäver göra är att ladda ner ett tema och vips har din blogg fått en ny skrud. Dessutom är WordPress så vida använt att tillgången till teman är nästan obegränsat, dock i skiftande kvalité. Därför har jag sållat lite och valt ut tio stycken som jag tycker extra mycket om och listar dem här, helt utan någon särskild ordning. 1 Several3 | demo | Snyggt, men ändå  enkelt. Med några mindre färgändringar och en egen utökad sidfot blir den perfekt 2 Fontella | demo | Snabb, snygg och enkel 3 OneRoom | demo | Snygg, modern och perfekt för dig som vill styla lite 4 Typebased | demo | Mycket snygg med en helt okej sidfot 5 Yoghurt | demo | Har hängt med länge nu men är fortfarande snygg 6 PocketT | demo | Ett smalt tema och passar för dig som inte har så mycket text att fylla ut med. Snygg som fotoblogg 7 Gluttony | demo | Snygg och modern, menfärgerna bör bytas ut mot mer färgglada och en bättre sidfot borde läggas till 8 Coffee Desk | demo | Ett mysigt tema som ser ut som en dagbok/kalender, perfekt för dig som vill ge din blogg just den känslan 9 AutoFocus | demo | AutoFocus är för dig som har en fotoblogg, de senaste dagarnas foton bildar en snygg framsidecollage. 10 Lingquist | demo | Lindquist är även den perfekt för dig som har en fotoblogg. Dock kan färgerna behövas byta ut efter eget behov för att få en mer färgglad framtoning.   För fler teman, eller bara inspiration, koll in följande länkar; 1 http://www.smashingmagazine.com/2008/01/08/100-excellent-free-high-quality-wordpress-themes/ 2 http://www.smashingmagazine.com/2009/05/18/100-amazing-free-wordpress-themes-for-2009/ 3 http://www.bestwpthemes.com/

«

»

2 kommentarer hittills på “Mina WordPress listor: Teman”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. social omsorg tyckte:
  Den 20 maj 2009 kl 18:05

  Tillbaks till tentan med dig!!!! :)

  Kenneth Jansson svarade
  den 20 maj 2009 kl 22:22

  Tentan tar vi till helgen =)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil