Vi fick rätt och nu är vi äntligen godkända – på riktigt!

fira Det har varit många turer kring min och Ebbas examensarbete men nu är det äntligen över. Efter att vår examinator satte sig på tvären, en högskola som velar fram och tillbaka, så har vi äntligen fått bekräftat att jag och Ebba har haft rätt hela tiden (även om MDH inte säger det rakt ut) och vi till sist får vårt betyg inskrivet i högskolans betygssystem LADOK. Den sista veckan har varit extra påfrestande för både mig och Ebba och därför känns det nu extra skönt att kunna lägga detta åt sidan och istället blicka framåt för att, som vår kursansvarige lärare säger, bli "försvarare av och förespråkare för brukarnas rättigheter i ett byråkratiskt snårigt sammanhang".

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil