Feberyra, snuva och halsont

Feberyra, snuva och halsont Jag har aldrig haft så mycket förkylningsbesvär som de senaste 7 månaderna. Först han jag inte mer än börja skolan, i slutet av augusti, innan jag åkte på en dunderförkylning och var sjuk i princip hela september. Sedan kom praktiken och smittorna spred sig som löpeld mellan kontoren och jag kände mig konstant snuvig och till och från hade jag halsont och vid ett tillfälle feber. Sedan blev det nytt år och jag började känna mig frisk igen, visst hade jag lite snuva, men ändå. Tyvärr slog det om, blev värre, och i veckan fick jag så ont i halsen att jag ett kort tag trodde jag skulle dö. Sedan slog febern till rejält. När jag äntligen kände mig bättre kom febern tillbaka igen och slog ut mig ytterligare några dagar. Och först idag känner jag mig något sådär pigg. Kanske var det en mildare variant på flunsan jag fick?

«

»

Etiketter: , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil