Camping räknade fel -igen!

Harold Camping Hyperreligiösa nät-predikare, så som bland annat en viss CÅ, hyllade Camping men när jorden inte gick under, så som lovat den 21 maj, så vände dom honom ryggen, speciellt när det visade sig att Camping gått under jorden. Helt plötsligt var han en falsk profet, vilket vi redan visste då denne tok predikat jordens undergång i decennier och haft fel ända sedan början av 80-talet. Givetvis skyller han varje gång på räknefel och denna gången var han modig nog att istället för att skjuta upp domedagen med några tiotals år istället skjuta upp den med 5 månader, till den 21 oktober. Få se om han har rätt denna gången, eller om han räknat fel igen. Fast håll med, visst skulle det vara snopet om han verkligen hade rätt? Apropå domedagen, vad händer på den "yttersta dagen" egentligen? Tja, knappast kommer Jesus och ger oss frälsning och tar med oss hem till pappa Gud, jag tror snarare att Judarna har mer rätt, de fanns ju trots allt långt innan "Jesus", en snickarson som gick runt och kallade sig Guds son för 2000 år sedan (tänk bara vilka framgångar vi gjort inom psykiatrin i nutid). Läs mer om Camping i tidigare blogginlägg och givetvis i andra nättidningar; AB1, AB2, AB3, AB4, EXP1, EXP2, EXP3, EXP4, EXP5 Som ett avslut; vad har vi att förvänta oss av domedagen?

«

»

2 kommentarer hittills på “Camping räknade fel -igen!”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Realisten tyckte:
  Den 26 maj 2011 kl 08:40

  Huruvida den samaritanske profeten Josua/Jesus var son till en snickare eller inte kan man diskutera. Ingen av de historiska personer som ligger till grund för den kristna mytologins Jesusgestalt skulle dock ha utropat sig som en son till en Gud i det avseende kristendomen framför begreppet.

  Däremot fanns det gott om fromma personer som ansågs vara Guds son eftersom det vid tiden för vår tideräknings början i Judéen just betydde en särskilt from person. En sådan särskilt from person som inspirerat till den kristna Jesusmytologin är Jakob den rättfärdige. Han är också den som inspirerat till den kristna mytologins död- och uppståndelsesaga.

 2. Karim tyckte:
  Den 28 maj 2011 kl 21:08

  Jag vill säga att Islam är den enda sanna religionen. Och Jesus är inte Guds son. Han är bara en profet som är profet Muhammed också. Jag vill säga att kristendom är fel religion och den här prognos motiverar den.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil