Min lista: Att göra denna helgen…

I vanliga fall har jag som regel att inte ägna helgerna åt skolarbete, men den gångna veckans som nästan helt har varit fylld av schemalagda skoldagar har gjort att jag kommit lite på efterkälken. Därför så måste jag i helgen ta igen lite så att jag inte helt plötsligt står framför ett gigantiskt berg av uppgifter. De skoluppgifter jag har att ta tag i är;
 • En komplettering av en tenta från föregående kurs (ska vara klar senast den 19 februari)
 • Reflektion kring profession och SoL (ska vara klar på torsdag)
 • Komma fram till ifall jag vill ge Karin eller Erik hjälp och sedan utreda och besluta deras behov av hjälp och insatser (klart vilket case jag vill ha i helgen och hunnit komma en bit påväg i skrivande tills onsdag. Själva uppgiften ska vara klar i mars)
 • Jag har tagit emot en anmälan om att ett gossebarn vid namn Emil eventuellt kan fara illa. Jag ska som handläggare utreda och komma fram till om någon åtgärd är aktuell samt motivera mitt val (ska vara klart till den 3:e mars)
Dessutom har jag ett hushåll att sköta där följande behöver fixas i helgen;
 • Disk
 • Tvätt
 • Städ
Så med andra ord finns det lite tid över till annat i helgen...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil