Sneglar på kurser

Uppsala universitet | fotograf Tommy Westberg

Uppsala universitet | fotograf Tommy Westberg

Till sommaren tar jag min kandidatexamen i social omsorg. Men jag känner att jag inte riktigt vill släppa studierna än. Därför slösurfade jag runt bland högskolornas kursutbud för att se om det finns någon intressant ytterligare kurs att lägga till på CV:t. Det finns massor, inte bara inom social omsorg/arbete utan också annat som jag tycker är intressant så som historia. Eftersom jag gärna vill kunna flasha med att jag läst på våra finare universitet så har jag tittat extra noga i kursutbuden från Uppsala universitet och Lunds universitet. Och jag har lyckats hitta lite kurser som jag tänkte söka till höstterminen. Några är små "fjuttkurser" på bara några poäng andra sträcker sig över en hel termin. Det kan bli en spännande höst.
Lunds universitet | fotograf Mikael Risedal

Lunds universitet | fotograf Mikael Risedal

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil