Fylla upp

Då var de första 6 månaderna av 36 överförda hit till min nya blogg. *pust* vilket jobb det är att sitta inlägg för inlägg och föra över. Men men, innan veckan är slut skall de vara överförda. Albumet verkar fungera bra så jag tror nog att jag behåller det, om inget bättre dyker upp. Som en extra cool effekt har jag nu lite "roliga" sätt att visa bilder på. Gå till fotoalbummet eller klicka på någon av bilderna i sidfoten här nedan. Ännu finns dock lite barnsjukdomar att fixa till i bloggen. Uppdatering Jag har lyckats fixa till så att jag kan komma åt min gamla blogg, på ett vettigt sätt, och kommer därför inte fortsätta med att lägga in inläggen här i bloggen utan istället länka till hela sidor. När detta är klart kommer du att kunna klicka i högerspalten och läsa dessa år för år. >>>>>>>

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil