Skriftliga prov

Var på vårdcentralen idag för att skriva prov inför medicindeligering. Egentligen var det inga konstigheter utan jag svarade så rätt man bara kunde på alla frågor utan två, del ena handlade om psykläkemedel som jag inte hade en aning om vad det var för läkemedelstyp, den andra handlade om vilka olika typer av insulin det finns, jag missuppfattade frågan när jag skrev och trodde de menade olika namn när de i själva verket frågade efter vilka former som finns, så som snabbverkande, långtidsverkande osv. Men som sagt var, det var inga problem och nu har jag en medicindeligering och så snart jag börjar jobba, och får gå med någon annan ur personalen och sticka lite folk, så skulle jag också få min insulindeligation.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil