Lite att läsa i veckan…

Seminarium stundar runt hörnet och fram till dess ska två tjocka och lika halvtråkiga böcker läsas ut, den ene om personaljuridik och den andre om nya perspektiv på organisation och ledarskap. Dessutom kräver min parallellkurs att jag jagar rätt på några böcker kring LSS, vilka jag ska fiska upp idag eller i morgon. Sommaren har börjat smyga sig närmare och närmare och våren är i full gång, det knoppas, fåglar sjunger och solen värmer. Snart blir det sommar på riktigt, förvisso med sommarjobb, och sedan kommer sista högskoleåret. Verkligheten kallar på en igen. Jag tänkte dra iväg och frissera mig i dag, skaffa mig en vårfrilla, nu när man inte längre behöver värma sig så värst mycket. Ska nog passa på och gå på bio, när jag ändå är i stan, det var ju ett tag sedan, och se om den där Alice i underlandet är något att ha. Det ska bli gött med sommarlov...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil