De nakna brösten – Ett skånskt drama i fyra delar

Bada topless på badhusen i Malmö - en rättighet eller ej? En hård debatt har rasat nere i Malmö i flera månader och allt bottnar i att bland annat föreningen "Bara Bröst" anser att rätten till bar överkropp givetvis också skall gälla kvinnor. Men för de beslutande i Malmö är det en svår fråga att ta ställning till, var går gränserna i hur badkläder skall se ut och sitta? Aftonbladets läsare ger det hela både ris och ros och i kommentarerna där likson i bloggsfären ser man tydligt hur vissa åsikter är starkare än andra där det främst handlar om att feminister och de som anser sig ha "fula" bröst är emot medan männen är av delad åsikt, även om de är mer positiva än kvinnorna (vad nu det kan bero på). Vad tycker då jag? Ja, frågan är inte enkel och givetvis anser man ju att i ett samhälle som strävar mot jämstäldhet så ska det ju vara lika för alla, därför borde man återinföra den gamla härliga baddräkten för män igen så att både män och kvinnor ser likadana ut. Men i brist på sådana beslut så är jag varken för eller emot Malmö stads beslut, i simhallen simmar man, och spenderar majoriteten av tiden under vattnet där brösten knappt syns och huruvida kvinnor helt plötsligt börjar bada barbröstade i Malmö återstår att se...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil