Snart dags att rensa igen…

Jag har under september månad rensat upp lite under huven här i bloggen. En del funktioner och innehåll har försvunnit, annat har tillkommit. Nu funderar jag över ifall jag skall göra ytterligare en drive och rensa upp lite. Det jag främst funderar över är att göra något åt antalet kategorier jag använder, för närvarande 36 stycken. De känns som jobbigt många, samtidigt som de känns nödvändiga. Jag funderar också över ifall jag skall plocka bort eller flytta om de etiketter som syns under varje inlägg jag skriver. På något sätt känns de störande samtidigt som de också är där för att underlätta för besökarna att kunna klicka sig vidare i jakt på andra intressanta liknande inlägg. Ett problem har också dykt upp. För en tid sedan ändrade jag så att inte hela inlägg syns på startsidan, utan att man måste klicka på "läs mera", så som du säkerligen gjorde nyss, för att se hela inlägget. I och med detta så försvann visningen av YouTube filmer från startsidan, istället ser inlägget tomt ut om de bara innehållen en inbäddad film. Jag har ännu inte hittat någon smidig lösning på detta och istället måste jag skriva in en sammanfattande text för att undvika tomheten. Mycket störande. Så håll utkik efter förändringarnas höst!

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil