”Graceland”

Michael Jacksons död fortsätter att vara en het nyhet i världens olika medier. Doktor Lakshmanan Sathyavagiswarans obduktionsrapport har läckt ut och blev publicerad i The Sun idag, den vittnar om en utmärglad popstjärna som bara var skin och ben, håret var borta och kroppen var full av ärrvävnad efter sprutor, operationer och skönhetsoperationer samt skador efter räddningspersonalens desperata försök att återuppliva honom. Den arvstvist som säkerligen kommer att uppstå är den del av Michael Jacksons död som tycks få mest fokus just nu. Dels handlar det om när, var och hur han ska begravas och dels handlar det om hur den förmögenhet, som fortfarande finns kvar, skall fördelas. Enligt Aftonbladet finns det en undangömd låtskatt som kan ge arvtagarna över en miljard att dela på. Men arvstvisten kommer att bli utdragen, Jacksons barn är inte ännu myndiga och det finns flera mammor med i bilden som säkerligen alla vill ha sin del av kakan.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil