Mamma är tillbaka igen…

Efter att paniken lagt sig, när linjeföreningens hemsida plötsligt drabbades av "White screen of death", som jag skrev om tidigare, har jag inte fullt ut lyckats lokalisera vad som gick fel utan har istället raderat allt och slängt in helt nytt. Men min gissning är att en kombination av gamla plugin, senaste wordpressversionen och troligen också något med webbhotellets servrar och/eller serverprogramvara orsakade en konflikt med varandra. Det är just detta med gamla plugin som är så störande. Ibland lyckas någon kodknåpare komma på ett riktigt bra och användbart script men med tiden tappar han, eller hon, intresset och scriptet blir snabbt gammalt. Och det är just då, när det blir gammalt, som det börjar krångla. Ibland fungerar det bra, fastän år flutet förbi sedan senaste uppdateringen, ibland slutar det fungera redan dagen efter. Dock hoppas jag att WordPress kommer att fortsätta utvecklas i många år till så att man slipper att plötsligt behöva bytta publiceringsverktyg igen. Besök gärna morsans hemsida http://www.morsan-mdh.se

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil