Körkortet

Samma vecka som min körskolelärare anmält mig för uppkörning fick jag tiden för denna med posten och sedan dess har jag haft tre nervösa veckor som kulminerades dagen innan, dvs i förrgår, då jag knappt kunde sova och igår var fjärilarna så intensiva i magen att jag trodde den skulle explodera, vilket den som tur var aldrig gjorde. Klockan 10.10 igår rullade jag och min körskolelärare ut från körskolan mot Båberg och Trestad center vidare mot Vägverket. Väl där mottogs jag av en jättetrevlig skojfrisk uppkörningslärare vid namn Jörgen och tillsammans rullade vi iväg. Själva uppkörningen var inte så avancerad, kolla däcken, lite motortrafikled, landsväg, back runt hörn, fyrvägsstopp, stadskörning, lite rondeller och parkering. Tillbaka knappt 45 minuter senare sa han att jag var godkänd och körkortet för min del var säkrat. Så nu gäller det bara att leta efter en bil. Läs också mitt tidigare inlägg om körkortet

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil