Fyra år med körkort är också fyra år utan bil

Mitt körkort Klockan 11.30 i dag var det exakt fyra år sedan jag fick mitt körkort. Jag minns den där morgonen då jag nervöst satte mig bakom ratten för att äntligen (under visst tvång från min körskolelärare) göra uppkörningen för körkortet. Det blev en nervös sväng genom Båberg och centrala Trollhättan, jag blev för första gången i mitt liv stoppad av polisen och fick göra ett sådant där blåstest. Men jag klarade det. På första försöket. Nu, fyra år senare, använder jag mitt körkort i huvudsak till två saker - som ID-kort och som motivation. För det var nämligen då, våren 2007, som jag hade min bästa frisyr någonsin (som går att se på körkortsbilden). Jag var så nöjd. Dessutom var det då som jag också var flera tiotals kilon lättare. Tyvärr tog jag körkortet precis efter det att jag hade börjat plugga och eftersom jag fortfarande pluggar har jag inte haft möjligheten att kunna skaffa mig någon bil. Men nu när mina studier (förhoppningsvis) är över så kommer jag att skaffa mig en bil så snart jag får ett (nytt) jobb.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil