Då bär det av hemåt mot Trollhättan

Just nu, när detta inlägg publiceras, har jag precis klivit på buss 801 mot Göteborg, men riktigt så långt ska jag inte, åtminstone inte idag, nej jag tänkte kliva av i Mariestad, möta upp mamma där och se om denna lilla byhåla, vid Vänerns högra kant, är något att ha, de har ju en domkyrka så något  måste det ju vara. Usch, ständigt detta med packning, vad behöver man och hur lyckas man packa ner det på bästa möjliga sätt. Det blev stora väskan och kläder och annat så man klarar sig i åtminstone någon vecka, dessutom är ju datorn med, vilket kanske är viktigast av allt. Man undrar ju hur man ska få med sig allt i höst när jag ska stanna i Trollhättan i hela sexton veckor. Nu ska jag blunda lite och vila ut efter veckor av intensiva tentastudier.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil