Mannen som slutade att röka

Rökning Vänersborgs kommun inför rökförbud under arbetstid, skrev TTELA i gårdagens tidning. Detta är ett steg i rätt riktning och för detta ger jag tummen upp. Själv anser jag att alla offentliga myndigheter och verksamheter (stat, landsting och kommun) ska införa både rök- och snusförbud under arbetstid och helst också ställa krav på att anställda inte får lukta varken rök eller snus under arbetstid. Tyvärr går inte ett absolut förbud att införa eftersom arbetsgivaren inte råder över fritid, den icke schemalagda tiden, samt under de raster som arbetstagaren tar som exempelvis lunch. Således är det fritt fram för den anställde att bolma på före arbetstid samt under lunchen och därmed stinka rök under arbetstiden. Dessutom gäller inte förbudet snusning så det får man också leva med i kontakten med kommunanställda. Sedan får vi inte glömma alla rastlösa "surkärringar" som nu kommunens anställa förvandlas till då de inte får röka under för- och eftermiddag.
 • Facebook
 • Twitter
 • Add to favorites
 • RSS
 • Google Reader

«

»

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

 1. (måste anges)
 2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
 3. (frivilligt)
 4. (måste anges)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil