Vara kommun – den oseriösa kommunen

Vara kommunhus Jag sökte arbete i Vara kommun som biståndshandläggare. Blev kallad till intervju och var där 25:e april. Fick träffa enhetschef, någon typ av assistent samt ett gäng biståndshandläggare. Kände direkt att jag inte ville arbeta där då de hade allt för stressigt, mängder av nya rutiner och arbetssätt som inte var förankrat hos handläggarna, utarbetad personal och så vidare. Men jag genomförde ändå intervjun, tyckte det gick bra och kände direkt att jag kopplade med personalen. Blev lovad av enhetschefen att bli uppringd senast i slutet av veckan därpå för att få veta hur det gått. Men någon chef ringde aldrig och veckorna gick. Först i dag damp det ner ett opersonligt standardformulerat brev om att tjänsten tillsats av annan sökande. Över två månader i efterhand. Detta anser jag bevisa vilken oseriös arbetsgivare Vara kommun är. De kommer att behöva rekrytera ytterligare handläggare under året vilket säkerligen kommer innebära samma väntetider för en rad andra sökande. Väntan på besked från den oseriösa kommunen Vara som närapå aldrig kom. Nu spelade det ingen roll eftersom jag ändå skulle ha tackat nej i fall jag hade blivit erbjuden tjänsten. Det jag ångrar dock är att jag inte fick chansen att göra samma sak mot dem. Istället fick jag turen att börja arbeta i betydligt mer seriös kommun där man värnar mer om sin personal och de som söker tjänster.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil