Etta, kryss eller kanske en tvåa?

Jag har aldrig spelat på Stryktipset, men andra i min närhet har, och visst låter det enkelt att försöka tippa in om det blir hemmaseger, oavgjort eller bortavinst? Nja, kanske inte. Frågar man killarna, som trängs i spelbutikernas spelhörna, så får man nog svaret att det ligger en hel del vetenskap bakom, djupgående analyser av både lag och enskilda spelare, vilken arena de är på, underlaget, vädret, publiken, vilket håll vinden blåser åt och så vidare. Men trots sådana ingående kunskaper så är det ändå inte säkert att man lyckas pricka in alla rätt som krävs för en vinst, kanske är det rent ur att det då och då kommer en å annan som lyckas med bedriften och kamma hem miljonerna? Med text-tevens och Internets revolution så finns det idag tonvis med sidor som innehåller fakta om allt från ods till djupgående analyser om allt som man kan behöva veta om varje match, visa går så långt att man kan få vetskap om varje spelares aktuella privata situation, sådant som kan påverka spelet. Det går också att spela direkt på nätet, numera. Svenska spel, som är den som håller i Stryktipset, har allt som spelbutiken erbjuder, perfekt för den som inte kan ta sig ut eller av någon anledning inte kan ta sig till en spelbutik. Kombinerar man då detta med all den samlade kunskap Internet erbjuder så borde gemene man, som spelar via Internet, bli miljonärer på spel. Mitt sportintresse är allt för vagt, nästan obefintligt, så jag skulle vara chanslös i Stryktipset, men om jag tog mig tid, googlade och försökte samla in så mycket information jag bara kan så skulle kanske även jag kunna skrapa hem en mindre vinst. Frågan är dock; Hur mycket tur är egentligen involverat? På stryktipsen.se kan den som gillar stryktipset hitta en introduktion till de olika stryktips som finns. En liten faktawebbplats för den som är nybörjare. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil