Som man bäddar får man ligga

Idag anlände min nya bäddsoffa, äntligen, och det var ett rent helsike att bygga ihop den för byggbeskrivningen måste ha varit skriven av en total jubelidiot med noll koll, inget stämde ju, men efter nästan en timmes kämpande var den klar att invigas och jag får då säga det, den är störtskön att både sitta och ligga i. Så vad händer härnäst? Ja, nu kan jag börja sätta upp mina tavlor, skall låna borr från farsan, sedan ska jag försöka hitta ett soffbord, i ek, som matchar både soffan och resten av lägenheten, utan att den kostar skjortan. Jag är också lite sugen på att köpa mig en fåtölj att ha både till eventuella extra gäster, själv sitta och läsa eller se på teve i, eller bara användas när jag inte orkat bädda.

«

»

Etiketter: , , , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil