På snabbvisit till norrland…

Att driva aktiviteter i en linjeförening kostar pengar, för att få pengar från studentkåren så måste man äska, för att äska krävs det en del pappersexercis, för att slutligen kunna få igenom pappersexercisen krävs viss fysisk närvaro för att förklara sig, för att kunna förklara sig måste man ta sig dit, för att ta sig dit krävs transport, för att transportera sig krävs tid och så vidare och så vidare. Totalt spenderade jag över fem timmar av dagens 24 till att ta mig till och från Studentkåren i Västerås. Väl där, när det väl blev våran linjeförenings tur, att stiga in, fram till "juryn", så var det hela avklarat på mindre än tre minuter. Sablans irriterande att ha spenderat nästan fyra timmar för att ta sig dit, transport och väntande, för något som med största säkerhet skulle kunna avklarats genom ett litet e-mail från kåren till vår linjeförenings kassör. Fördelen med trippen var dock ändå att vi fick se den andra halvan av högskolan, alltså den del som ligger i Västerås, vilken man normalt aldrig annars besöker. Skolan där är toppenfräsch, modern och designad till tusen och får Eskilstunadelen att framstå i sämre dagar. Jag kanske skulle ha blivit beteendevetare istället?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil