Hur gör He-Man för att förvandla sig tillbaka till prins Adam igen?

Han har kraften! När jag stod i kön till kassan, idag, stod det några småpojkar framför mig och helt plötsligt började de prata om He-Man. Givetvis blev jag mycket fascinerad av detta, att barn över huvud taget känner till denna tecknade 80-talshjälte, kanske har den visats i repris på någon kanal nyligen? Efteråt började jag tänka på He-Man och vilket oerhört löjligt namn han har, för att inte säga hur många löjliga element de tecknade serierna hade. Färgerna, figurerna, miljöerna. Hur muskulösa alla män var, hur tajta kläder alla män bar för att inte säga hur uppenbart gay seriens producenter, författare och tecknare uppenbarligen är. Något speciellt som jag började tänka på var hur tusan He-Man bär sig åt för att återgå till prins Adam. Det är ju ett jäkla fyrverkeri när Adam blir He-Man (märkligt att ingen ser detta när han förvandlar sig). Så är det likadant när He-Man blir Adam? Google har svar på allt! Först får jag veta att jag inte är den ende som har ställt frågan och får samtidigt veta att endast två gånger har man fått sett detta ske - He-Man blir Adam. Givetvis finns detta bevarat på YouTube. Så här får ni svaret; Hur gör He-Man för att förvandla sig tillbaka till prins Adam igen?

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil