Den som spar han har

Pengar är ljuvliga, ju fler desto bättre, men hur får man dem att växa? Efter lite fastighetsaffärer så fick jag ett litet kapital i näven, det svåra kom i vad jag skulle göra av dessa pengar. En del visste jag att det skulle gå till mina studier men en del ville jag investera och få lite avkastning på. Men hur investerar man sina pengar på bästa sätt? I dagens finansvärld finns det så många olika sparmöjligheter och sparvägar. Aktier, fonder, traditionella sparkonton, fastigheter, guld med mera och åter med mera. Det är svårt att välja och det är ännu svårare att hitta någon som är objektiv när det gäller att ge råd. På sparekonomen.se så kan man hitta tips och artiklar om olika sparanden. Webbplatsen är en bra start för den nyfikne, nybörjaren eller amatören som vill ha just tips på var man skulle kunna göra av sitt sparkapital. Mina sparslantar delade jag upp. En del gick till traditionella sparkonton med hög räntesats, en del gick till fonder och en tredje del gick in i ett långsiktigt sparande, låst på fem år. Än så länge tycks bankerna vara de ända vinnarna på mitt sparande. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil