Det blåser in orosmoln över Sverige…

Ett helt nytt parti, eller åtminstone nytt för riksdagen, är på väg att ta plats. Sverigedemokraterna tycks öka i popularitet över hela landet och det oroar mig. Om en stor del av svenska folket kunde gå på Moderaternas fint som "det nya arbetarpartiet" så kan dem gå på vad som helst. För om det blir, som många befarar, att Sverigedemokraterna kan ta åtminstone en plats i riksdagen så kommer jag att skämmas. Skämmas som svensk och skämmas som röstberättigad. Jag är förvisso inte socialdemokrat men gå in och läs vad Fredrik Pettersson skriver i sin blogg om Sverigedemokraterna. Missa inte heller Erik Wottrichs inlägg och Jonas H Svenssons om de samma. Jag säger nej och jag hoppas att Du gör det samma.

«

»

En kommentar än så länge på “Det blåser in orosmoln över Sverige…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Sabina tyckte:
  Den 21 oktober 2009 kl 12:49

  Jag säger också nej. Men tyvärr kommer de att lyckas på grund av missnöjet i Sverige. Mitt tips till alla misnöjda är Rösta blankt istället.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil