Länstrafiken Sörmland tackar för att man väljer bussen

Länstrafiken Sörmland - för oss som är på väg Kön ringlade sig lång när Länstrafiken Sörmland ville tacka alla som väljer bussen i stället för andra transportmedel. Att kön var lång, lång innan de öppnade, berodde på att Länstrafiken i dag inte bara erbjöd extra bonus för den som laddar sitt busskort (det brukliga 20% av laddat belopp + 50 kr extra) utan också en gåva till de 50 första kunderna. Ett tag såg det oroligt ut men tack vara min duktiga huvudräkning (där de före mig i kön fick agera kulram) så räknade jag ut att jag skulle bli kund nummer 41 och därmed en av de 50 första. Gåvan bestod av reflexer, godis samt en trisslott. Givetvis blev det spännande skrapning när jag kom hem och det blev också en vinst på hela 25 kronor. Senare upptäckte jag också att i masshysterin vid kassan hade Länstrafiken laddat på mitt kort med hundra kronor för mycket. Med andra ord gick jag rejält med vinst denna dag. Förutom ett besök till Länstrafikens kontor så passade jag på med lite adventsvandring i gamla stan. Tyvärr så ännu inte de där 2 decimeter snö, som SMHI varnat för, dykt upp så den där julstämningen som varit tidigare år infann sig inte. Men det var ändå mysigt att besöka bodarna och de små butikerna med sin charmiga inredning, charmiga prylar till salu samt med sina hutlösa priser.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil