Hemmapraktik…


Då är det fixat, i går fick jag mejl från enhetschefen över biståndshandläggarna i Trollhättan, jag var välkommen att komma och praktisera i höst/vinter. Detta känns kanon, på många, många vis. Givetvis har jag varit delvis taktisk i mitt val, jag är trollhättebo och jag vill tillbaka till Trollhättan och fortsätta min yrkeskarriär där. Därför hoppas jag att min praktik (om jag inte totalt gör bort mig) kan leda till att jag efter studierna får jobb där. Sedan bor ju alla jag känner i Trollhätan och som alla pratar en mer, eller mindre, begriplig svenska. I Trollhättan sitter man och inte som i Eskilstuna där man har "setat".

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil