Ny skrud (igen)

Ja som ni ser, om ni varit inne på bloggen tidigare under den senaste veckan, så har jag bytt skrud på den igen, denna gången till något mycket snyggare och framförallt mer lättnavigerat och överskådligt format. Det som återstår att fixa är ett galleri som funkar (får inget att funka) så att jag kan visa upp alla bilder jag har (som det är nu får mitt gamla galleri funka). Dessutom återstår det att översätta lite delar till svenska så det inte står saker som comments, nothing, med mera. Figuren som dinglar uppe i hörnet (och som troligen kommer få allt blod i hjärnan) är ingen mindre än James T Kirk från den nya kommande Star Trek långfilmen som har premiär i maj (gå och se den). Tanken är att så snart jag fixat till mig själv (med andra ord gjort mig fotosnygg) så kommer jag hänga där istället. Update Nu finn ett fotoalbum uppe på test (klicka här för att komma dit) och fungerar det som det ska så kommer jag behålla det.

«

»

2 kommentarer hittills på “Ny skrud (igen)”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Kim Ekholm tyckte:
  Den 22 april 2009 kl 08:34

  HAHA Det var precis det första jag tänkte på nu.
  Stackars kille, få allt blod i hjärnan:P hehe

  Kenneth Jansson svarade
  den 22 april 2009 kl 15:37

  Får hoppas att han ännu klarar av att kommendera ett helt stjärnskepp =)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil