Bli rik på prinsessbröllop…

Äger du en lägenhet i centrala Stockholm, alltså innanför tullarna, eller kanske en relativt central lägenhet, där du ser tullarna från fönstret? Då kan du tjäna så mycket som 25 000 per vecka för din lägenhet i sommar. När kronprinsessan gifter sig den 19 juni är pressen hård på boenden. Det mesta är sedan länge fullbokat när det gäller hotell och då har en helt ny verksamhet dykt upp. Folk hyr ut sina privata lägenheter för tusenlappar i veckan under den mest hektiska bröllopsveckan. Utmärkt tillfälle att tjäna en hacka och några problem att få tag på hyresgäster lär det inte bli. Ju närmare kyrkan och slotten lägenheten ligger, desto mer hyra kan du dra in. Men det gäller att passa sig så man inte åker dit för ockerhyra och måste pröjsa tillbaka. På tal om kronprinsessan. Lena Mellin skriver i dagens nätupplaga av Aftonbladet att det förekommer någon form av medvetet utnyttjande av rivaliteten mellan de båda tidningarna Aftonbladet och Expressen. Det handlar om artikeln, som Aftonbladet publicerade i förra veckan, om att blivande prins Daniel skulle ha varit akut sjuk och haft läkarvård för det. När Aftonbladet var i kontakt med hovet framkom inga uppgifter som sade något annat. Därefter publicerades en artikel i Expressen som sa något helt annat, som dementerade uppgifterna och så vidare. Sura miner uppstod hos Aftonbladet.

«

»

2 kommentarer hittills på “Bli rik på prinsessbröllop…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Tobias tyckte:
  Den 8 februari 2010 kl 19:14

  Det är så barnsligt av Mellin att gå ut och skylla ifrån sig Aftonbladets misslyckade sensationsjournalistik på hovet. Gör ert jobb bättre nästa gång och gnäll inte när ni får det fel…

  Kenneth Jansson svarade
  den 8 februari 2010 kl 19:57

  Kanske har hovet en plan…

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil