Nu är det snart jul, igen…

Jag noterade att det är den 24:e september i dag och att det därmed är enbart tre månader kvar till jul. Märkligt nog känns det som om det nyss var jul, hur jag satt hemma i Trollhättan och trögglade igenom ett pm-skrivande i psykiatrikusen, usch vad tråkigt det skrivandet var. Julen är i regel en mysig tid, alla ljus, allt pynt och framförallt all den goda maten. De senaste åren har jag inte julpyntat hemma, jag är lite osäker på jultiden 2008/09, om jag hade framme något överhuvudtaget, men förra julen, alltså 2009/10, fanns det inte ett spår av jul hemma, annat än lukten av pepparkakor blandat med lukten av clementiner. I år blir det lika tomt här hemma i Eskilstuna, men i år kan jag skylla på att jag är hemma hos föräldrarna i Trollhättan hela jultiderna.
 • Facebook
 • Twitter
 • Add to favorites
 • RSS
 • Google Reader

«

»

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

 1. (måste anges)
 2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
 3. (frivilligt)
 4. (måste anges)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil