Leffe kan inte åka buss

pagrotsky Leffe har tydligen problem med hur man åker buss i Västra Götaland. Jag har problem med hur man ska åka kollektivt i Stockholm. I morgon är det omval i Västra Götaland, sedan allt för mycket problem, felräkningar och så vidare uppdagades efter höstens val. Givetvis innebär detta att politikerna satsar stenhårt på att utlova guld och gröna skogar, hur de bäst ska styra och göra det bästa för medborgarna. Givetvis är det inget annat än tomma ord, så som alltid i valtider och sällan resulterar det i att de uppfyller va de lovar. Alliansen har förvisso, under sin mandattid i Regeringen lyckats genomföra flest vallöften, jämfört med andra regeringar, men det räcker inte. Det finns så mycket brister i vårt samhälle som pågått så länge. Vi behöver verkligen satsa på skola och omsorg, skatteplanera bättre och framförallt effektivisera samhället - ända nere från gräsrötterna ända upp till regeringen. Endast då kan pengarna räcka och endast då hamnar de på rätt ställe.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil