Stora flyttningen avklarad, bara lilla kvar…

I helgen blev (förhoppningsvis) det sista av det tyngsta ur möblemanget flyttat till päronas nya lägenhet, det som återstår är i princip bara det som återfinns i köket och lite småsaker här och var. Med lite otur måste jag återvända ner och hjälpa till att flytta hela soffgruppen om dem inte får tag på en flyttfirma. Det ska bli spännande vid nästa hemresa och se hur den nya lägenheten ser ut när den är så att säga färdig, alla möbler är på plats, monterade och klara, allt på väggarna är uppe och så vidare. Fördelen är att nu får dem inte bara en, utan två, balkonger, något dem inte haft sedan jag var en liten bebis, dessutom med träpanel på båda, inte illa. Nackdelen är väl avståndet till centrum har ökat med några kilometer men å andra sidan är området lugnt och framförallt tystare. Men den största nackdelen blir väl ändå för mig, nu kan jag inte längre ursäkta mig för att jag inte har tid att besöka min arbetsplats när jag är hemma på besök eftersom den bara ligger tio minuter bort. Hoppas ingen av mina kollegor ser mig när jag är hemma.

«

»

2 kommentarer hittills på “Stora flyttningen avklarad, bara lilla kvar…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. sabina tyckte:
  Den 19 januari 2010 kl 22:20

  Sovrummet färdigt börjar eka här på hörngatan på sin höjd 6 till 7 billass till. Pappa hade ordnat sofftransport. Sedan väntar städningen puh. Högst 2 sovnätter på golvet sedan min goa säng.

  Kenneth Jansson svarade
  den 19 januari 2010 kl 22:24

  Gott att det ordnat sig med soffgruppen och att det snart är klart, kan ni ju ta det lugnt och inte stressa.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil