Kampen om Julen

Allt tidigare och tidigare åker det fram, julpyntet, i butikerna och värst var väl Coop Forum här i Trollhättans som annonserade med det för första gången redan för tre veckor sedan. Dock har flera andra butiker valt denna vecka som startpunkt och annonsbladen är helt, eller delvis, fyllda av julpynt i alla oändliga kombinationer och pynthörnen i butikerna växer sig allt större och större, rödare och rödare. Det samma gäller maten. Sedan veckor tillbaka har pepparkakor, köttprodukter, torrprodukter och framför allt julmusten hittat sig fram i butikerna, även om det inte står uttryckligen ”God Jul” på dem så smyckas de ändå av kraftigt julassocierande motiv. Visst förstår man att det är viktigt för butikerna att vara tidigt ute då konkurrensen är kraftig butikerna emellan men inte skall man väl behöva börja redan i början av oktober? Innan vi når fram till julen och framförallt första advent, är ju det hela redan uttjatat så det slår om det. Fy skäms!

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil