Bye bye!

Lunarstorms logga

Lunarstorms logga

Ett sjunkande skepp skulle man kunna beskriva Lunarstorm som. Det som började som ett enklare community, bytte namn och växte i början av 2000-talet till att ha över 600 000 användare har idag decimerats avsevärt. Då var det hippt och ballt och alla ungdomar, och även de som inte längre klassades som ungdomar, hängde där och umgicks via olika forum, messande, mejl och annat, idag anses det vara "såå fjorttis" och antalet medlemmar och inloggade är bara en forna skugga av dess storhetstid. Själv har jag fortfarande kvar mitt konto där, samma konto jag haft sedan gymnasiet, men jag har knappt använt tjänsten de senaste tre åren. Länge har jag funderat på att radera min profil men aldrig skaffat mig mod nog, därför hoppas jag nästan lite över att Lunarstorm, till följd av dess numera linpopularitet, skall läggas ner så att jag slipper besväret. Alla hänger ju ändå på Facebook eller Bilddagboken. När man tänker tillbaka till då, alltså slutet av 90- och början av 2000-talet så är det många forum och communitys som har försvunnit, platser man hängde på och umgicks, delade med sig av sina intressen och alla kunde mer, eller mindre, vara sig själva. Jag saknar dem tiderna. Nu har man bara Facebook och några WordPress forum att leka i.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil