Städning…

Då så, då var både min soffgrupp flyttad och lägenheten städad. Känns skönt. I morgon vid 14.30-tiden är allt över. *pust* Uppdaterat Då har man avslutat andra skoldagen och veckan är över. Vi har idag diskuterat pedagogikens uppbyggnad och delmoment, typ vilka former pedagogiken kan ta sig med lite diskussion till följd. Det blev också gruppindelning där tanken är att man skall bilda arbetslag för framtida uppgifter. Tydligen är Pedagogik A uppdelat i fyra delmoment där vardera delmoment har en examination iform av något trevligt skådespel förutom sista delmomentet som består av en forskningsuppgift. Efter många diskussioner över hur indelningen skulle se ut bestämde vi oss för att delas in beroende på var vi bor i förhållande till varandra. Ex. bildade Uddevallafolket en grupp och Vänersborgsfolket en. Själv bildade jag grupp med Göteborgarna så nu består vi av mig själv och e kille och tjej från Götet. Sedan skall man också föra loggbok, en form av dagbok, både inom sin arbetsgrupp, men också en egen smått privat en. Tanken är att man skall skriva ner vad man gjort, tycker och tänker osv. i relation till skolan. För att "utvecklas". Man skall också få respons på sin loggbok så därför har alla fått en responspartner till vilken man lämnar sin loggbok och därmed får respons på det man skrivit. I slutet skall loggböckerna lämnas in till läraren som en form av uppgift för att sedan bli en del av betygsbedömningen.
 • Facebook
 • Twitter
 • Add to favorites
 • RSS
 • Google Reader

«

»

Lämna en kommentar

Min gravatarTips! Visste du att också du kan skaffa en snygg, valfri, bild som syns när du skriver kommentarer på Internet, så som jag har här intill höger? Gå in på Gravatar.com och registrera dig så blir du också en i gänget med egen kommentarsbild.

 1. (måste anges)
 2. (måste anges, kommer inte att publiseras)
 3. (frivilligt)
 4. (måste anges)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Twittrat

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil