Poker online

betsson Jag fick möjligheten att testa på en gratis spelomgång hos Betson och sedan skriva några ord om det. "Det låter kul" tänkte jag och satte igång med att registrera mig men all entusiasm jag hade innan försvann när en ruta poppade upp och sa att jag var tvungen att sätta in minst 100 kronor. Lite sur tittade jag den uppdragsbeskrivning jag fick och ingenstans stod det att det fanns något krav på att också sätta in pengar innan jag kunde spela. Rutan som poppade upp gick att kryssa ner, vilket jag gjorde, och matade in kampanjkorden för ett gratisspel. men ingenting hände. Visst, det stod att den accepterade koden men ingenstans stod att det fanns ett gratisspel tillgängligt för X kronor. Inte heller när jag startade upp ett pokerspel syntes ett spår av gratisspelet. Trött på det hela gick jag till min profilsida för att radera min profil, men något sådant alternativ finns inte. Hur gör man för att försvinna från deras system? Hoppas jag får svar på mejlet jag skickade iväg. Betsson poker eller online poker känns inte alls lockande för fem öre. När jag tittar närmare på själva designen på spelsajten så kan jag inte skaka av mig att den upplevs aningen amatörmässig både när det gäller själva utseendet och språkbruket. Jag känner mig i alla fall missnöjd med att jag inte fick det att fungera när jag skulle pröva Betsson. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Etiketter: , ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil