Tradera är en farlig plats

tradera Sent i går kväll skickade min kusin en länk till Tradera, det var ett påstått medeltidsmynt som auktionerades ut till ett då billigt pris. Det ena ledde till det andra och efter några timmars klickande hade jag lagt bud på ett 70-tal mynt och sedlar. Jag fullkomligt fastnade på Tradera och upptäckten av hur billigt och lätt det är att lägga bud är förföriskt. När jag dessutom lyckades kamma hem, eller "vinna" som de kallar det för, några auktioner så kände jag mig ännu mer trollbunden. Just nu väntar jag på några biljoner i Zimbawe-valuta, tyska mynt och sedlar från mellankrigstiden och andra världskriget, några klassiska mynt från bland annat 1600-talet samt lite blandade sedlar och mynt från mitt födelseår 1981. Några vinnande bud hoppas jag kommer bli roliga och lite annorlunda framtida födelsedagspresenter. Vad har du för erfarenheter av Tradera? Är du mynt och/eller sedelsamlare? Dela med dig i kommentarerna här nedanför.

«

»

Etiketter: ,

2 kommentarer hittills på “Tradera är en farlig plats”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Ebba tyckte:
  Den 18 april 2011 kl 14:22

  Ingen mynt samlare. Men jag köpte på mig massa frön där förra året. Jättekul plantor kan man hitta och ställa på sommarbalkongen.

  Kenneth svarade
  den 18 april 2011 kl 17:19

  Tradera är som en skattkista, garderoben in till Narnia, man vet aldrig vad man kan hitta, allt finns där för allt går att kränga…

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil