Tar en paus, letar jobb…

Söka jobb I skrivandets stund så utannonseras 80 tjänster som biståndshandläggare hos Arbetsförmedlingen med allt från sommarvikariat till tillsvidareanställningar. Frågan är vad man ska satsa på? Både Tillsvidaretjänsterna och långtidsvikariaten börjar redan innan terminen är slut och kommer då mitt i vårt examensarbete, frågan är om man kommer ha tid till att både arbeta och skriva ett examensarbete? Sommarjobben däremot börjar inte förens i början av juni, jag antar att vi är klara med examensarbetet då. Nackdelen med att välja att satsa på sommarvikariat är att de just bara är sommarvikariat. När sommaren sedan dragit förbi så står man där igen och tvingas kanske återigen försöka hitta ett jobb. Fördelen är dock att man är en erfarenhet rikare från en arbetsplats. Hittills har jag sökt sommarjobb i fyra kommuner - Uddevalla (för att komma nära hem) samt Örebro, Eskilstuna och Norrköping så jag slipper att flytta och kan därmed pendla. Det finns en rad tjänster att söka i några mindre kommuner, som jag aldrig hört talas om, men som placerar mig i ingenmansland, långt från civilisationen. Jag är dock övertygad om att fler jobb kommer att komma in under våren och början av sommaren och att jag inte kommer ha några större problem med att hitta en tjänst. Dock håller jag tummarna för att något blir ledigt hemma i Trollhättan eller grannkommunen Vänersborg. Jag kan till och med tänka mig att jobba i -urk- Lilla Edet =)

«

»

En kommentar än så länge på “Tar en paus, letar jobb…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Therese tyckte:
  Den 9 mars 2011 kl 09:18

  Jag sträcker mig också så långt att jag nångång sökt något jobb i lilla edet

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil