Pirr…

I morgon gör jag sista dagen innan semestern, sedan väntar åtminstone tre härliga veckor utan några direkta måsten, ok jag har en flytt framför mig, övningskörning samt en högskola som börjar tidigare än vad jag räknat med, men förutom det. På tal om högskola, min planer är att först läsa ett år pedagogik (A & B) vid Högskolan väst för att sedan plugga till beteendevetare med inriktning på it-miljöer vid Umeås universitet. Den sistnämnda är på fyra år eftersom den är bologniserad, eller vad det nu heter. Jag kan inte ljuga och säga annat än att det faktiskt känns lite pirrigt i magen eller så är det humlan jag skrev om häromdagen som surrar runt där inne. Flytten då? Ja i morgon fredag skall jag slippa lite på min bänkskiva i köket och olja den, sedan skall jag finputsa efter målningen. Sedan kan jag förhoppningsvis börja flytta lite saker i helgen så som kläder och porslin och kanske rent av lite möbler. Måste ringa en flyttfirma också som kan ta hand om min soffgrupp. Det är en jävligt fräsch och fin lägenhet som jag skall flytta till, får lägga upp lite bilder sedan. Och så körkortet. Hållit på bra länge nu så det är dags att bli klar, jag har bokat så många körlektioner jag bara har kunnat komma över. Dock brådskar det inte med någon bil eftersom ett sådant åbäke kostar på tok för mycket cash. Enligt en undersökning jag läste för några månader sedan kostar en bil i genomsnitt strax över tretti kronor milen om man räknar in bensin, skatter, underhåll, köpeskilling osv. jämfört med kollektivtrafiken som bara kostar knappt tio kronor milen. Den enda nackdelen är då friheten man saknar om man väljer det sistnämnda framför egen bil. Kanske skall ta och köpa mig någon liten bil iaf? En annan sak jag absolut måste ta tag i är min kropp. Nu det senaste har det blivit på för tok många hemmakvällar framför teven med min kusin och till varje sådant tillfälle allt för mycket onyttigt att tugga på. Läxan har således blivit svidande sann och dessutom lärorik – sex tortillas eller en familjepizza är för mycket för en person att äta åt gången. Så nu gäller det två besök på gymmet per vecka och många långpromenader för att få bukt med figuren och komma åter i någorlunda form.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil