Vem är den skyldige radioprofilen?

Vem är den skyldige radioprofilen? Ända sedan det blev känt att en svensk radioprofil ska ha utsatt en ung flicka för sexuellt övergrepp har ryktena florerat på Internet och de allra mest spektakulära ryktena har uppstått i forum så som Flashback. Nu har radioprofilen blivit dömd i tingsrätten till fängelse men identiteten på förövaren hålls hemlig av svensk massmedia, som annars är så pigga på att lämna ut folk. Tack och lov så har vi ett öppet rättssamhälle där ytterst lite information verkligen hålls hemlig och något demokratiskt värnande person har hämtat ut domen från Stockholms tingsrätt och lagt ut det på nätet, för vem som helst att ladda ner, och där finns att läsa radioprofilens namn. Dock bör viss försiktighet iakttas eftersom man aldrig vet om dokumentet verkligen är äkta eller ej. Du kan ladda hem domslutet här. OBSERVERA att det inte är jag som laddat upp dokumentet och jag tar inte heller något ansvar för att informationen skulle kunna vara fabricerad. Ett avslutande varför kan ju vara på sin plats. Svaret ter sig mycket enkelt. Personen i fråga har gjort sig skyldig till ett mycket allvarligt brott, där radioprofilen inte bara har förgripit sig på en mycket ung flicka utan säkerligen också förstört hennes liv. Därför förtjänar radioprofilens namn att offentliggöras.

«

»

2 kommentarer hittills på “Vem är den skyldige radioprofilen?”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. sonny tyckte:
  Den 7 oktober 2011 kl 08:09

  han heter XXX XXX

  Kenneth svarade
  den 9 oktober 2011 kl 10:13

  Inga namn här =)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil