Tillbaka till normalt igen…nästan…

Nu verkar bloggen fungera normalt igen efter webbhotellflytten och ompekningen av domännamnet, men man vet aldrig. Jag har suttit hela dagen och rättat till småfel här och där, men just nu kan jag inte hitta några flera, kanske hittar du något? Däremot är det fortfarande fel på min kusins blogg, bland annat fungerar inte flödena ordentligt. Jag har också fixat till mina arkivsidor, där inlägg kortas ner, så att det istället för [...], som symboliserar att det finns mer att läsa, nu står ... Fortsätt läsa, med en länk till hela inlägget så att man förstår hur man kommer vidare. Det som återstår att fixa till är så att bilder kommer med i sammanfattningen, som det är nu blir inlägg som bara innehåller bilder "tomma".

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil