Byta namn?

Min kusin funderar väldigt mycket på att byta namn i framtiden eftersom han vill ha ett dels vackrare men också mer unikt namn. Själv har man fått höra detta en hel del från honom till och från de senaste fyra åren och dessvärre har han fått med mig att också fundera på att byta namn men det stora problemet är vad man skulle välja för något? Visst vore det kul att skilja sig lite från mängden. Mitt tilltalsnamn är Kenneth och mina mellannamn är Per och Erik, jag kan inte förstå varför mina päron valde just Kenneth, kanske lite fär dess egendomlighet? Nåja man är ju iaf stolt medlem i Kennethklubben iaf. Det fascinerande med mig är att många brukar kalla mig för Erik, dem tycker helt enkelt jag ser ut som en Erik så därför tror jag på att i framtiden byta till Erik som tilltalsnamn, men efternamnet då? Sonnamn är ju så "b" som min kusin skulle kallat det, så vanligt att vore det mer vanligare skulle det dö av en överdos av vanlighet. Nä jag skulle vilja ha något adelsklingade namn som får en att låta finare i kanten så som Guldfjäder, Silverkotte eller Blåskjöld. Min gammelmorfar hette Örn i efternamn och jag gillar det så därför vill jag utgå från just Örn/Öhrn när jag bygger upp mitt "nya" efternamn. Kanske Öhnklo? Öhrnwinge? Öhrnskugga? Eller varför inte Örnqvist? Svårt att komma på något bra. Öhrnkotte?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil