Jag vill ha ett ställ till min iPhone

iPhonedocka i Lego Jag har upptäckt att det är något jag saknar till min iPhone, nämligen ett ställ att ha den i när jag inte använder den eller har den inkopplad till datorn. Givetvis finns detta att köpa som extratillbehör till oerhört högt pris hos närmsta Appleåterförsäljare. Jag känner dock att jag inte vill betala det priset för något så litet och så simpelt så jag googlade runt på Internet i jakt efter både snyggare och billigare alternativ och jag hittade en rad roliga och innovativa alternativ där kreativiteten tycks vara extra hög när det kommer till att ta hjälp av Lego. Men för den med små ekonomiska medel så finns det också en rad billiga, för att inte säga gratis, lösningar.
AT-TE Walker LEGO iPhone Dock

AT-TE Walker LEGO iPhone Dock

Make Your Own DIY LEGO iPhone Stand/Dock

Make Your Own DIY LEGO iPhone Stand/Dock

iPhone ladestasjon i Lego

iPhone ladestasjon i Lego

Skyddad av Republiken

Skyddad av Republiken

För den som söker mer seriösa och snygga iPhoneställ så finns det en hel uppsjö av dem, bland annat de som liknar en viss annan Appleprodukt;
iClooly Aluminium ställ för iPhone

iClooly Aluminium ställ för iPhone

BatRest Folding iPhone Stand

BatRest Folding iPhone Stand

Till sist så har vi min absoluta favorit, den erbjuder inte möjligheten att ha laddningskabeln i samtidigt som den står i sitt ställ men det är verkligen en budgetlösning och stället är så gott som gratis, finns att köpa i alla secondhandbutiker, speciellt hos Myrorna, för så gott som ingenting;
Budget

Budget

«

»

Etiketter:

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil