Dom är tillbaka…

Kommer du ihåg ödlorna som ockuperade både USA och teven på 80-talet? Nu är dem tillbaka igen i en ny remake av serien. Gigantiska skepp svävar in över världen, de kommer i fred och med sig har besökarna botmedel mot jordens sjukdomar. Men en mindre grupp människor litar inte på besökarna och försöker förmå omvärlden att vara skeptiska men ingen vill lyssna och de måste ta saken i egna händer och en motståndsrörelse har fötts. En FBI-agent upptäcker att besökarna i själva verket har spenderat år av infiltration upp till högsta myndighetsnivå och nu står redo för att iscensätta sista fasen i sin plan att ta över jorden, tillsammans med en avhoppad besökare, som vill rädda mänskligheten, går de med i motståndsrörelsen, men det är inte lätt att få andra att lyssna, förblindade av det goda yttre som besökarna visar upp. Originalserien gjorde succé och blev kulturförklarad för sina måttliga specialeffekter och kittlande handling. Vi kom att både älska och hata den lömske ödleledaren Diana, likt en karaktär hämtad från vilken såpa som helst, som lömskt plottade lite här och var med ambitioner som utan tvekan fick henne att gå över lik även inom de egna leden.  Likaså kom vi att älska hjälten Mike Donovan, kameramannen, som kom besökarna på spåren, blev en form av ledare för motståndsrörelsen och sedermera hjälten tillsammans med den hårdnackade fyrkantiga Ham Tyler. När nu serien återvänder är det helt nya karaktärer, men under maskerna är de samma otäcka ödlor som förra gången. Serien har premiär den 3:e november i USA. Läs mer om serien på Wikipedia.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil