Bara början…

Idag gjorde jag min första självständiga dag, och som jag skrev tidigare ska jag arbeta första persioden i både hemvården och dagverksamheten. Visserligen är det spännande att prova något nytt men det är också fruktansvärt skrämmande att det är så mycket procedurer man måste lära sig och hålla koll på och att jag bara får tre dagar på mig att lära mig en hel veckas rutiner, för att sedan praktiskt taget slängas ut på egen hand. Okej, visst, lite hjälp får jag av en annan deltidsanställd, men det blir ändå mycket ensamarbete. Men förhoppningsvis ska det gå bra och man överlever. Påväg hem från jobbet kilade jag in på ICA Maxi och handlade lite, mycket att tänka på nu när man börjar jobba med matlådor och frukter och sån't igen, och jag erkänner här helt öppet och ärligt att jag lurade ICA på några kronor idag. Eftersom jag självscanar så händer det ibland att priserna i datasystemet inte alltid stämmer överns med vad som står på hyllkanten (oftast till ICAs fördel men det händer också att det sker till kundens fördel) därför handlade jag färskpotatis idag för 1 kr/kilot istället för 9.90 kilot som det egentligen skulle ha kostat och därmed tjänade jag ett par kronor. Lite rätt åt ICA som i åratal lurar sina kunder genom att vikapparaterna också räknar in påsarnas vikt i kostnanden med mera. Nu ska jag koppla av med att kika på SVT Play, då jag missat att den fenomenala teveserien Hammarkullen, från 1997, har börjat gå i repris. I år verkar faktiskt SVT äntligen fattat att man kan sända bra repriser på sommrarna.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil