Tillbaka till trygga verkligheten

Idag drog skolan igång igen och det känns skönt att vara tillbaka, det ger liksom trygghet. Första kursen är dessvärre en psykologikurs, om människan utveckling i ett livsloppsperspektiv. Därmed kommer återigen utvecklingspsykologiska teorier tillbaka och spökar. Till råga på allt är det totalt värdelöst att få tag på kurslitteratur, två böcker är "tillfälligt slut", på obestämd tid, och de andra två är sådana där lite tveksamma böcker som man är osäker över hur de kommer tillämpas i kursen och examinationerna, men jag har beställt dem ändå, ifall att. Vi blev också tilldelade, som brukligt är, helt nya kompetensgrupper och jag är nöjd med dem jag "fick". Okej, det kanske aldrig blir lika bra som höstterminen i ettan, men nära på. Jag vet att jag hade lovat att lägga upp en del nytt här på bloggen, det kommer i kväll, istället för att skriva inlägg i då-form fast nu-form så kommer jag istället ladda upp lite bilder och skapa ett Theo-galleri. Bilderna är från den 13:e - 17:e augusti när mina föräldrar, min syster Therése  och min systerson Theo kom upp för att hälsa på några dagar.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil