Skatter! Skaaaatter! Underbara, tjusiga skatter!

Som en löpeld spreds det över Facebook att Skatteverket öppnade upp inkomstdeklarationen en hel dag tidigare än vad de egentligen skulle och givetvis var man snabbt där för att se efter om man skulle "få" tillbaka eller tvingas betala mer skatt till staten. Givetvis får jag tillbaka, precis som varje år, och nu kan jag glädja mig med en nätt liten summa lagom till midsommar. Det där med skatter får en att fundera ibland. I vår del av världen är allt mer, eller mindre, finansierat genom skatter, jämför med andra länder där skatter är närapå totalt obefintliga och samhället också fungerar därefter. Kanske är det tur ändå att vi har skatt på skatten här i Sverige?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil