Sista sommar’n?

Förra månaden blev jag uppringd och tillfrågad om jag ville komma tillbaka och jobba ännu en sommar på Skiftinge Hemvård. Givetvis tackade jag ja. Förra sommaren blev jag väl bemött där och kände mig hemma redan första dagen och jag hoppas att jag kommer känna likadant även i år. Dock blev det något missförstånd när jag blev uppringd. Antingen hade hon som ringde missuppfattat hur sommarrekryteringen gick till eller så hade jag missuppfattat henne. Jag förstod det som att jag, precis som förra året, var tvungen att gå in och via nätet söka sommarvikariat men ange att jag varit i kontakt med Skiftige Hemvård och också skriva att det var dit jag sökte mig. I förra veckan blev jag kallad till intervju och i onsdag var jag på plats. Till skillnad från förra året var jag lite extra tidig, vilket resulterade i en halvtimmes väntat innan jag fick komma in och fylla i ett papper. Därefter fick jag vänta ytterligare innan jag slutligen fick träffa en rekryterare. Då visade det sig att det blivit fel någonstans och att jag inte alls skulle gå via personalrekryterarna, eftersom jag direkt blivit tillfrågad och att det istället skulle ha skötts mellan mig och Skiftige Hemvård. Således hade jag spenderat över en timme helt i onödan på plats. Men det kvittar, nu har jag sommarjobb och kanske blir det sista sommaren jag kommer att arbeta som undersköterska? Till nästa sommar är jag "färdigutbildad" och då hoppas jag få börja arbeta som biståndshandläggare någonstans i Sverige, kanske blir det i just din kommun?

«

»

4 kommentarer hittills på “Sista sommar’n?”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Henrik Olsson tyckte:
  Den 13 februari 2010 kl 13:35

  Skönt att det löste sig med jobbet, men det måste varit irriterande att sitta och vänta helt i onödan :/

  Kenneth Jansson svarade
  den 13 februari 2010 kl 17:01

  Tack, jag är glad att det ändå gick relativt smärtfritt, tänk om det hade varit fler än jag där för sommarjobb och jag hade fått väntat längre än jag gjorde?

 2. sabina tyckte:
  Den 15 februari 2010 kl 21:04

  Hur länge ska du arbeta i sommar och ta timman som en rekreationstid. Man behöver stressa av ibland.

  Kenneth Jansson svarade
  den 15 februari 2010 kl 23:17

  Schemaläggningen blir klar sedan i vår, då vet jag närmare när jag ska jobba, men jag angav i ansökan att jag kunde jobba 15/6 – 15/8 så tidigare eller senare än det lär det inte bli.

Trackbacks

 1. 100213 | Sommarjobb klart… | KennethBloggen

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil