Jag saknar min mikrovågsugn

mikrovågsugn När mina föräldrar hjälpte mig att flytta till Örebro frågade farsan om jag inte skulle ha med mig mikrovågsugnen. Efter en kortare betänketid sa jag nej, att jag inte skulle få användning för den, då jag annars knappt använder den till så mycket mera än att poppa popcorn och värma tortillasbröd. Men så fel jag hade. Jag behöver den verkligen ibland och det är först när man saknar något som man inser hur betydelsefullt den är och hur handikappad man blir. En intressant fråga som väcks dock är hur gjorde man förr, när man värmde matrester? Hur har min faster klarat sig i alla år utan mikro (hörde något rykte om att hon skaffat sig en nu efter typ tio år sedan hennes förra trillade av pinnen). Så jag överväger två alternativ; Hyra bil och hämta mikron i Eskilstuna eller köpa en ny? För jag skulle spara mer på att köpa en ny än att hyra bil, inklusive bensin. Tills jag har bestämt mig så är jag låst vid att endast kunna avnjuta mikrad mat på jobbet, här hemma blir det till att värma i kastrull det som går att värma, allt annat får tillagas i mindre portioner, en portion i taget. Detta är verkligen dagens I-landsproblem... Detta inlägg är skrivet på min iPhone, människans bäste vän...

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil